Tømrerarbejde

Vi klarer alt slags tømrerarbejde lige fra udskiftning af døre, vinduer og gulve til nyt tag, små og store renoverings opgaver eller tilbygninger.

Energirenovering

Vi hjælper med at optimere din bolig så du bedre kan hold varmen.

Vi har igennem mange år udført tømrer arbejde med fokus på kvalitet og langtidsholdbare løsninger. 

Udskiftning af vinduer har vi efterhånden specialiseret os i med over 30 års erfaring. Uanset om det er store vinduespartier, et enkelt stuevindue, døre med glas eller  ovenlysvindue så kan vi skifte det – så du igen kan se lyset strømme ind. 

Ved udskiftning af vinduer sørger vi for at rense op omkring vindueshullet så der er klar til fastgørelse, isolering og fuge. Ved større opgaver har vi specialværktøj og redskaber til at speede processen op så du hurtigt muligt kan nyde de nye vinduer.

Ved udskiftning af døre sørger vi for at afskaffe den gamle og efterfølgende klargøre dørhullet til fastmontering, isolering og fugning. 

Vi kan både skifte enkeltdøre, dobbeltdøre, glasdøre og døre med special mål. 

Uanset om du selv har fundet en dørproducent eller hellere vil have anbefalinger fra os så hjælper vi gerne med montering.

For udskiftning af vinduer eller døre – kontakt os på tlf: 20323071

Nye vinduer

Vi sørger for udskiftning og afskaffelse af vinduet, opmåling og bestilling, klargøring til montage og efterfølgende montering.

  • Trænger du til nye vinduer?
  • Opnå fradrag ved energirenovering
  • Giv os et kald og få rådgivning

Ring til os på:

(+45) 20 32 30 71