Om Brændbyge Murer &
Tømrerfirma

Vi er en mindre tømrervirksomhed med meget stor erfaring da vi har eksisteret siden 1960. Vi løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, for boligforeninger og for private husejere.

 

Det vi kan

Nybyg

Vi bygger nyt fra fundament til tagryg

Renovering

Små eller store renoveringer så kan vi hjælpe med det meste

Detaljeorienteret

Ned til mindste detalje tager vi hånd om projektet – stort som småt

Historien om os

Med mange års erfaring udfører vi stort set alle opgaver fra de små til de store. Alt fra simpel vedligeholdelse og istandsættelse til opførelse af komplekse og moderne tilbygninger eller nybyg. Vi kender alt til håndværket, processerne og ved hvad der skal til for at komme i mål med dine ønsker og drømme.

Brændbyge Murer og Tømrerfirma har eksisteret siden 1960 og har i årenes løb opført mange af husene i lokalområdet nær Ebeltoft. Vi er en mindre virksomhed, men med stor ekspertise og har hjulpet både private, erhvervsdrivene og kommunale aktører med at løse komplekse og simple opgaver.

Står du og mangler hjælp?
Kontakt os via tlf: (+45) 20 32 30 71

Vores fokus

9

Håndværk

Godt håndværk vinder på den lange bane og derfor gør vi os ekstra grundige når vi er ude for at løse en opgave

9

Samarbejdspartner

Målet er de gode løsninger der holder i mange år. Vi ser os selv som en samarbejdspartner og tilbyder altid at byde ind med ideer og ekspertise undervejs i byggeprojekter således I får det bedste fundament for at vælge den rigtige løsning

9

Aflevering til tiden

Uanset opgave stræber vi efter at færdiggøre til aftalt tid, men bliver vi forhindret i at nå i mål til tiden, vil vi altid have en tæt dialog med bygherre.

Eksisteret siden

Realiserede projekter

Kontakt os her

6 + 10 =

Du finder os her

Overgade 18, 8400 Ebeltoft

+45 20 32 30 71

post@braendbyge.dk